4d56f456-a652-4ecb-b77c-49972304dea8

TOTAL FIT 2020 | Ilja van den Hurk

Hoi hoi bewoners van Rijssen - Enter en omstreken!
Mijn naam is Ilja van den Hurk en ik werk al sinds 1992 als een super enthousiaste sportinstructrice.
Ik heb op vele sportscholen groepslessen mogen geven en daardoor heel veel ervaring in het geven van groeps sportlessen. Dit doe ik vol passie en liefde. Ik heb bij verschillende sportscholen ook coördinerende taken gehad. In 2018 ben ik verhuisd naar het oosten van het land samen met mijn 2 zoontjes. Hier ben ik als zzp'er groepslessen gaan geven bij verschillende sportscholen.
Begin 2020 kwam de Corona crisis waardoor alles plots op zijn kop stond en alles veranderde voor mij. Mijn uren bij de sportschool kwamen te vervallen en als zzp'er moest ik mezelf staande houden en voor mijn kinderen zorgen.

"Don't wish for it, work for it"

Ik begon een aantal uren per week outdoor lessen te geven met goedkeuring van de gemeente. Uiteraard hield ik me aan de richtlijnen van het RIVM. Aanvankelijk was het de bedoeling om dit een paar weken te gaan doen, maar de maatregelen bleven langer van kracht. Zodoende kreeg ik in een zeer korte tijd een behoorlijke, leuke, klantenkring. De deelnemers waren super enthousiast en bleven aandringen op het buiten sporten en meer les-uren!
Vandaar dat ik besloten heb om de grote stap te wagen en voor mezelf verder te gaan.  Dit is een enorme uitdaging maar mijn grote wens komt nu uit ! Ik ben best trots op mezelf dat ik deze stap heb durven nemen.  Wees welkom bij een mijn sportlessen en en ervaar het zelf! Kom vrijblijvend een proeflesje meedoen!
Sportieve groetjes,
Ilja van den Hurk

 

Neem eens een kijkje op mijn website, daar vind je alle actuele informatie, de groepslessen en actie's.

www.totalfit2020.nl

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht via onze contactpagina of stuur een bericht via WhatsApp. Ik hoop je snel te verwelkomen bij Perron 84 Total fit 2020!

 

Steekwoorden

sportlessen - groepslessen - passie - work out - enthousiasme - proeflessen - 10rittenkaart -

 

WAT CURSISTEN ZEGGEN OVER ILJA

 • "binnenkort zichtbaar"

   

 • "binnenkort zichtbaar"

   

 • "binnenkort zichtbaar"

   

 • "binnenkort zichtbaar"

 • "Binnenkort zichtbaar"

 • "binnenkort zichtbaar"

DIT IS WAAROM U KIEST VOOR Perron84

Bij de tijd

Voor een optimale verzorging is kennis van de nieuwste technieken een must. Bij Perron 84 worden alle specialisten regelmatig bijgeschoold.

Professionele kwaliteit

Om u de beste resultaten te kunnen bieden werken we bij Perron 84 uitsluitend met de allernieuwste hulpmiddelen van professionele kwaliteit.

Huiselijke sfeer

Een bezoek aan onze salon is een beleving. Niet alleen laten we u er op uw best uit zien. We willen ook dat u geniet terwijl we dit voor u doen. De koffie staat altijd klaar!