Marjon

SALON MARJON:
JOUW HAARSTYLISTE IN ENTER

Ik ben  Marjon Scharenborg, eigenaresse van Salon Marjon. Vanaf mijn vijftiende begonnen in het kappersvak door 1 dag in de week naar school te gaan en de rest van de week werken in een salon.  Ook mijn ondernemersdiploma behaald voor zowel het dames als herenvak, maar nooit gedacht dat ik de stap zou nemen. In verschillende salons mijn ervaring op gedaan.

Met mijn ruim 25 jaar ervaring in het kappersvak is ben ik een allround haarstyliste. En vanaf 1 November 2021 kwam voor mij de volgende logische stap om als Zzper bij Perron84 te beginnen. Met allemaal gemotiveerde collega ondernemers onder 1 dak.

"De mooiste versie van jezelf laten zien"

Iedereen kan bij mij terecht om te knippen ,föhnen ,kleuren, highlights, permanenten en opsteken. Door het volgen van cursussen blijf ik mezelf uitdagen en kan ik de klant goed adviseren naar wat de wens is en de laatste trends zijn. Klanten blij maken en de mooiste versie van zichzelf laten zien door goed te luisteren en te kijken naar het totaal plaatje.

Door te werken met mooie en goede natuurlijke/biologische producten zorgen we voor behoud van een gezonde hoofdhuid en mooi haar. 

 

Hopelijk zien we elkaar gauw bij Perron84!

 

Kleurrijke groet, Marjon

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht via onze contactpagina of stuur een bericht via WhatsApp.
Ik hoop je snel te verwelkomen bij Perron 84!

 

Steekwoorden

natural color - highlighting - balayage - foilyage - blonds - natural beauty - dry cutting - organic color - aandacht - identiteit - persoonlijkheid - uitstraling

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER MARJON

  • "binnenkort zijn hier de referenties te lezen"

DIT IS WAAROM U KIEST VOOR Perron84

Bij de tijd

Voor een optimale verzorging is kennis van de nieuwste technieken een must. Bij Perron 84 worden alle specialisten regelmatig bijgeschoold.

Professionele kwaliteit

Om u de beste resultaten te kunnen bieden werken we bij Perron 84 uitsluitend met de allernieuwste hulpmiddelen van professionele kwaliteit.

Huiselijke sfeer

Een bezoek aan onze salon is een beleving. Niet alleen laten we u er op uw best uit zien. We willen ook dat u geniet terwijl we dit voor u doen. De koffie staat altijd klaar!