HET ONTSTAAN VAN PERRON 84

Met onze passie voor het ondernemerschap en onze visie waarin samenwerken sterk maakt, geloven wij dat er in elke ondernemer een specialist schuilt en deze specialisten gezamenlijk een bijzonder team vormen. Het ontstaan van Perron 84 vloeit uit vanuit onze overtuiging dat gebundeld enthousiasme opvallend is en zorgt voor een prettige werksfeer. Wij laten onze klanten graag kennismaken met deze manier van samenwerken. Door elke zzp’er een volledig eigen ruimte te bieden kunnen we een persoonlijke benadering doorzetten in onze werkwijze.

Werkwijze: Door volop te trainen en onderling volop te brainstormen kunnen we met grote regelmaat nieuwe producten, nieuwe behandelingen en gave actie’s introduceren.

“We volgen de trends en we creëren de trends – PERRON 84.”

Visie & Product keuze: Wij zijn voorstanders van de betere producten voor huid&haar tegen betaalbare prijzen. Bij ons vind je minerale make-up, hoog segment ontharings waxen, parabeenvrije & sulfaatvrije verzorgings-&stylingsproducten. Onze haarkleuringen zijn ultra mild (98,2% natuurlijke ingrediënten) EN geheel ammonia vrij. Daarnaast hebben we plantenkleuringen daaraan toevoegt, deze kleuringen zijn geheel organische kleuringen en volledige oxidatievrij. Kleuren met alleen poeders en water.

Ook in de schoonheidssalons tref je bio huidproducten als standaard werkwijze, het beste voor uw huid, gezondere producten.

Model voor een dag: Omdat wij met grote regelmaat trainingen volgen maar ook zelf geven nodigen we je graag uit om eens model te zitten. Voor de meeste trainingen geldt dat dit om een kostenvrije behandeling gaat. Spreekt het je aan een keer model te komen zitten neem dan contact met ons op, wij kijken er naar uit! Heb je vragen of opmerkingen over het ontstaan van Perron 84, hoe wij werken of welke vraag dan ook? Stuur gerust een bericht via onze contactpagina of stuur een bericht via WhatsApp.
We horen graag van je!

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ONS

  • “Wij waren voor een duo behandeling in de schoonheidssalon, een heerlijke behandeling gehad en een gezellig middagje uit, absoluut een aanrader!”Perron 84

  • “Vanmorgen geknipt door Marjon, erg gezellig en mijn haar voelt weer helemaal fijn. Precies zoals ik had gehoopt.”Perron 84

DIT IS WAAROM U KIEST VOOR Perron84

Bij de tijd

Voor een optimale verzorging is kennis van de nieuwste technieken een must. Bij Perron 84 worden alle specialisten regelmatig bijgeschoolt.

Professionele kwaliteit

Om u de beste resultaten te kunnen bieden werken we bij Perron 84 uitsluitend met de allernieuwste hulpmiddelen van professionele kwaliteit.

Huiselijke sfeer

Een bezoek aan onze salon is een beleving. Niet alleen laten we u er op uw best uit zien. We willen ook dat u geniet terwijl we dit voor u doen. De koffie staat altijd klaar!