sabrina

SABRINA’S HAIR & MAKE-UP:
VISAGIST EN KAPSTER IN ENTER

Mijn naam is Sabrina Nijhof. Ik ben 38 jaar en bijna 20 jaar visagist & kapster in Enter. Destijds ben ik begonnen als ambulant kapster en later als kapster aan huis. Inmiddels ben ik al bijna 12,5 jaar als ondernemer werkzaam.

Steeds meer mensen ontwikkelen hoofdhuidproblemen en haarproblemen. Ongeveer 6 jaar geleden ben ik vanuit mijn vak als kapster begonnen mij te specialiseren in de behandeling van deze problemen. Een bijzonder specialisme die ik ondertussen volledig aan mijn behandelingen heb toegevoegd. Door aanvullend meerdere Dermatologische opleidingen af te ronden heb ik mij steeds verder kunnen specialiseren en ontwikkelen als hoofdhuidspecialist. Ik hoop zo een steentje bij te kunnen dragen en mensen met hoofdhuid- en haarproblemen te kunnen helpen het vertrouwen in hun eigen huid terug te vinden. Het blijft een bijzonder proces waarbij het zelfvertrouwen van de persoon in kwestie een flinke deuk kan krijgen. Ik help mensen graag in de begeleiding van dit proces, op weg naar het terugdringen en het onder controle krijgen daarvan.

"Motto: Zorg goed voor je haar en huid!"

Ieder mens is uniek! 1 op de 3 mensen krijgt te maken met een hoofdhuid- of haarprobleem. Daarin ligt voor mij als hoofdhuidspecialist een grote uitdaging. Ik vind het telkens weer fijn en uitdagend om deze mensen te helpen. Als enige schoonheidssalon in Enter hebben wij hiervoor een speciale Mediscope waarmee we 200x de hoofdhuid kunnen vergroten om alles goed te kunnen analyseren. Het productmerk Mediceuticals, waar ik mee werk, is dermatologisch onderlegd en heeft al vele klanten blij kunnen maken met een rustige, schilvervrije hoofdhuid. Het heeft zelfs haaruitval kunnen terugdringen en in sommige gevallen helemaal doen stoppen.

Naast hoofdhuidspecialist ben ik op verschillende locaties ook actief als bruidsspecialist voor haar & make-up. Heb je een feestje of bruiloft of ga je trouwen in 2020? Ben je daarvoor op zoek naar een ervaren visagist/kapster in Enter of omgeving? Je bent bij mij in goede handen!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht via onze contactpagina of stuur een bericht via WhatsApp. Ik hoop je snel te verwelkomen bij Perron 84, naast haarspecialisten, schoonheidspecialisten & nagelspecialisten de specialist in hoofdhuid- en haarproblemen.

 

Steekwoorden

hoofdhuidproblematiek - visagist - minerale make-up - dermatologie - scalp behandelingen - mediscope - extravagant - opsteken - updo’s - vlechten - fohnen

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER SABRINA

  • "Mijn haarkwaliteit is heel erg verbetert."

    Astrid

DIT IS WAAROM U KIEST VOOR Perron84

Bij de tijd

Voor een optimale verzorging is kennis van de nieuwste technieken een must. Bij Perron 84 worden alle specialisten regelmatig bijgeschoold.

Professionele kwaliteit

Om u de beste resultaten te kunnen bieden werken we bij Perron 84 uitsluitend met de allernieuwste hulpmiddelen van professionele kwaliteit.

Huiselijke sfeer

Een bezoek aan onze salon is een beleving. Niet alleen laten we u er op uw best uit zien. We willen ook dat u geniet terwijl we dit voor u doen. De koffie staat altijd klaar!