Sfeerfoto haarstyliste en krullenspecialist Kristel Schutten zittend op een retro trap.

HET KRULLENHUYS: JOUW KAPSALON IN ENTER

Welkom bij Het Krullenhuys! Jouw, op krullen gespecialiseerde, kapsalon in Enter. Ik ben Kristel, allround haarstylist en specialist op het gebied van krulhaar.

Heb jij krullen dan herken je de volgende zinnen vast en zeker: “Krulhaar lijkt me zo makkelijk. Het zit altijd goed”. Mensen met krullen weten wel beter, mist/ regen/ wind/ hormonen/ pluis/ net te kort/ net te lang/ styling/ verzorging/ föhnen. KRULLEND haar is mooi maar alles behalve makkelijk wanneer er niet op de juiste manier mee om wordt gegaan.

"Be your own kind of beautyful."

Enkele jaren geleden ben ik me gaan verdiepen in krulhaar, omdat ik vanuit eigen ervaring (als kapster met krullend haar) weet dat de juiste kennis en ervaring nodig is om deze haarsoort te begrijpen en te behandelen. Ik merkte telkens weer dat krulhaar om een geheel eigen aanpak vraagt. Ik kon met mijn eigen krullen bijna nergens terecht voor de juiste kniptechnieken en advies op  gebied van verzorging & styling. Daarom ben ik me gaan specialiseren in het onderdeel krullen.

KRULLEN KNIPPEN De behandeling KRULLEN KNIPPEN is een freehand kniptechniek speciaal en alleen voor KRULLEND HAAR, deze behandeling  duurt c.a. 1 uur inclusief wassen en stylen en heeft een gemiddelde houdbaarheid van ongeveer 3 tot 6 maand.

KRULLEN HAARKLEURINGEN mooie krullen ontstaan door een gezonde hoofdhuid, kleurproducten kunnen veel invloed hebben op krullen, hoe milder het product des te mooier het haar. Logisch dus om jouw krullen alleen maar te kleuren met de meest milde haarkleuringen die er zijn, onze kleuring is 98,02% organic, 100% ammoniavrij en blonderen bij krullen doen we alleen met ammoniavrije whitener met toegevoegde natuurlijke oliën.

PLANTENKLEURING binnenkort kun jij ook kiezen voor een plantenkleuring dus een 100% natuurlijke kleuring. Interesse of vragen? Laat even een berichtje achter.

STYLING- en VERZORGINGSPRODUCTEN bij Het Krullenhuys zijn cg-proof & organic.

Heb jij moeite jouw krulhaar mooi te krijgen/houden. Kom dan eens langs bij Perron 84, de krullenspecialist in Enter.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht via onze contactpagina of stuur een bericht via WhatsApp. Ik hoop je snel te verwelkomen bij Perron 84! Jouw kapsalon in Enter.

 

Steekwoorden

krullen kapper - krullen kapper overijssel - krullen kapper enter - krullen knippen - krullen knippen overijssel - kniptechnieken - biologisch - organic - blond - haarkleur - kapsel - freehand - balayage - cg methode - beach waves - bruidskapsels - feestkapsels - workshops - krultangen

Naast het algemene aanbod vind je bij Het Krullenhuys de volgende specialisaties

 • Krullen knippen
 • Kleurtechnieken krulhaar
 • Advies in verzorgingsproducten, cg methodes en stylen van krullen
 • Beach waves permanent(slag/ krul)
 • Anti pluis behandelingen
 • Uitleen krultangen
 • Verkooppunt van krultangen(chopsticks/ krulborstels/ krultangen in diverse maten) met levenslange garantie
 • Workshops beach waves, maak zelf de mooiste beach wave krullen met stijltang & krultang *tot 3 dagen houdbare beachwave krullen.

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER KRISTEL

 • "Super blij met m’n krullen en super goed ingelicht van te voren, zeker voor herhaling vatbaar."

  Monique

 • "Heerlijk om te zien dat mijn krullen veel mooier zijn geworden door deze manier van krullen knippen. Had niet gedacht dat dit kon, heb nu zelfs pijpenkrullen!"

  Eveline

 • "Super blij met mijn krullen, goed advies en duidelijke uitleg."

  Marieke

 • "Mijn krullen weer terug gekregen!"

  Linda

 • "Onlangs een anti-pluisbehandeling gehad bij het Krullenhuys. Ik was zelf ook erg benieuwd naar het resultaat. Zoals ik al hoopte is mijn haar een stuk minder pluizig geworden. Het voelt ook een veel zachter en gladder aan, zeker de moeite waard!"

  Ilona Hazebroek

DIT IS WAAROM U KIEST VOOR Perron84

Bij de tijd

Voor een optimale verzorging is kennis van de nieuwste technieken een must. Bij Perron 84 worden alle specialisten regelmatig bijgeschoold.

Professionele kwaliteit

Om u de beste resultaten te kunnen bieden werken we bij Perron 84 uitsluitend met de allernieuwste hulpmiddelen van professionele kwaliteit.

Huiselijke sfeer

Een bezoek aan onze salon is een beleving. Niet alleen laten we u er op uw best uit zien. We willen ook dat u geniet terwijl we dit voor u doen. De koffie staat altijd klaar!