HIGHRES-Perron84-Laura-Deunk-11mei2020-512x-512-pix

HAIRVISION BY LAURA: JOUW HAARSTYLISTE IN ENTER

Welkom bij Hairvision, mijn naam is Laura Deunk. Ik heb nu sinds 8 jaar mijn eigen onderneming. Ik laat mij inspireren door de mode en het straatbeeld maar ook door mijn vakgenoten.

Het creatieve vakmanschap heb ik geleerd bij verschillende opleidingen in Amsterdam. Vanuit daar heb ik me verder ontwikkeld door o.a. achter de schermen mee te werken aan de mode shows van Amsterdam Fashion Week. Bij gerenommeerde kapsalons heb ik mijn kwaliteiten in de verschillende kleur- en kniptechnieken kunnen verbreden. Elk jaar daag ik mezelf weer uit in mijn creativiteit door mee te doen aan één van de belangrijkste wedstrijden in de kappers wereld de Coiffure Awards. Dit heeft mij al meerdere nominaties opgeleverd.

"less is more"

In de kapsalon sta ik voor rust en aandacht. Samen nemen we de tijd om te bespreken wat de wens is maar ook wat de mogelijkheden voor je haar zijn. Gezond haar hebben en houden dat is 1 van mijn speerpunten. Met kleuringen ga ik niet het uiterste van je haar vragen maar zal ik de kwaliteit altijd voorop zetten. Kleuringen zijn dan ook één van mijn specialiteiten. Van high lights tot balayages tot colorblending ik ben er dol op. Een tweede specialiteit van mij is in droog haar het model te knippen. Hierdoor kan ik nog beter de identiteit van het haar naar voren laten komen.

Ik hoop je snel te zien bij Perron 84!

Lieve groet, Laura

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht via onze contactpagina of stuur een bericht via WhatsApp.
Ik hoop je snel te verwelkomen bij Perron 84!

 

Steekwoorden

natural color - highlighting - balayage - foilyage - blonds - natural beauty - dry cutting - organic color - aandacht - identiteit - persoonlijkheid - uitstraling

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DIANNE

  • "binnenkort zijn hier de referenties te lezen"

DIT IS WAAROM U KIEST VOOR Perron84

Bij de tijd

Voor een optimale verzorging is kennis van de nieuwste technieken een must. Bij Perron 84 worden alle specialisten regelmatig bijgeschoold.

Professionele kwaliteit

Om u de beste resultaten te kunnen bieden werken we bij Perron 84 uitsluitend met de allernieuwste hulpmiddelen van professionele kwaliteit.

Huiselijke sfeer

Een bezoek aan onze salon is een beleving. Niet alleen laten we u er op uw best uit zien. We willen ook dat u geniet terwijl we dit voor u doen. De koffie staat altijd klaar!