Sfeerfoto haarstyliste Dorien Mink leunend op de leuning retro trap.

HAARSTUDIO DORIEN: JOUW HAARSTYLISTE IN ENTER

Ik ben Dorien Mink, eigenaresse van Haarstudio Dorien. Als tiener wist ik al dit ik kapster wilde worden en iets voor mezelf beginnen leek me dan ook een droom om uit te laten komen.

Na eerst ervaring op te hebben gedaan in verschillende kapsalons ben ik in 1996 voor mezelf begonnen als ambulant kapster. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het kappersvak en mag mezelf allround haarstyliste noemen. Nu wil ik graag vanaf een vaste werkplek mijn vak uit gaan oefenen. Perron 84 biedt mij de kans om werkzaam te zijn als haarstyliste in Enter. Samenwerken met meerdere ondernemers onder 1 dak, allemaal werkzaam in de beautybranche, vind ik een prachtige uitdaging. Die uitdaging wil ik dan ook graag aan gaan om zo samen met mijn andere collega’s van Perron 84 iets moois neer te zetten.

"Passie & Creatie."

Ik ben zoals gezegd allround haarstyliste. Bij mij kun je terecht voor knippen, dames en heren, jong en oud!, föhnen, kleuringen, permanenten en opsteken. Het is voor mij belangrijk om bij te blijven in mijn vak. Daarom volg ik regelmatig cursussen waarin mij de laatste trends bijgebracht worden. Ik hoop hier in Enter als haarstyliste een plek te creëren waar iedereen zich op zijn gemak voelt en daarbij is de persoonlijke aandacht voor mijn klanten voor mij erg belangrijk.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht via onze contactpagina of stuur een bericht via WhatsApp.
Ik hoop je snel te verwelkomen bij Perron 84!

 

Steekwoorden

kapper enter - kinderen knippen - trendy - verven - highlights - uitgroei - wassen
kapper -
kapsalon - haarmode - proffesioneel - biologisch - organisch

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DORIEN

 • "Ik ben heel tevreden! Geholpen door Dorien, een zeer ervaren kapster die in één oogopslag uitstekend adviseert. Resultaat is top en ik kom zeker terug!"

  Jolien

 • "Sinds een aantal jaren is Dorien mijn “vaste kapster”. Ik heb heel goede ervaringen met haar als persoon en haar manier van werken bevalt me prima. Dorien weet hoe ik het graag wil dus zo heeft ze altijd een tevreden klant! Ik weet zeker dat haar nieuwe klanten ook enthousiast zullen zijn over haar persoonlijke benadering! Dorien heel veel succes met je nieuwe salon!"

  Astrid

 • "Dorien is al jaren lang mijn kapster en daar word ik heel blij van. Ze is lief, spontaan, behulpzaam en ze heeft humor. Maar wat ik het allerbelangrijkste vind, ze luistert naar je, hoe je de haren geknipt wilt hebben. Dus echt een topper. Ik wens haar veel succes in Enter!"

  Wil

 • "Wij kennen Dorien als een goede en betrouwbare kapster. Ze komt al vele jaren bij ons. Ze heeft een goed karakter en is verbaal heel sterk. Ze kan zich goed inleven in de klant, geeft goede adviezen. Als kapster heeft ze de vaardigheden goed in de vingers, ook heeft ze passie voor haar werk. Ze is altijd goed gestemd. Wij zijn nooit teleurgesteld in onze afspraken en de resultaten van haar werk. Ze heeft samen met ons een goede band opgebouwd en we moeten er niet aan denken om haar kwijt te raken."

  Ben en Françoise

 • "Afgezien van het feit dat ze een uitstekende kapster en een creatieve duizendpoot is, is ze ook nog eens een betrokken en lief mens en gaat ze een uitdaging niet uit de weg. Met energie voor 10 gaat dit nieuwe “project” zeker een succes worden!"

  Esther

 • "Dorien is al jaren mijn kapster. Ze is een spontane en vriendelijke vrouw en ze heeft verstand van haar vak. Ze is secuur en netjes en geeft goede adviezen, heb je toch nodig! Ik ben zeer tevreden en hoop dat ze nog lang bij me komt als kapster."

  Joke

DIT IS WAAROM U KIEST VOOR Perron84

Bij de tijd

Voor een optimale verzorging is kennis van de nieuwste technieken een must. Bij Perron 84 worden alle specialisten regelmatig bijgeschoold.

Professionele kwaliteit

Om u de beste resultaten te kunnen bieden werken we bij Perron 84 uitsluitend met de allernieuwste hulpmiddelen van professionele kwaliteit.

Huiselijke sfeer

Een bezoek aan onze salon is een beleving. Niet alleen laten we u er op uw best uit zien. We willen ook dat u geniet terwijl we dit voor u doen. De koffie staat altijd klaar!