Sfeerfoto schoonheidsspecialiste & nagelstyliste Danjel Holterman staand op een retro trap.

BEAUTY BY DANJEL: SCHOONHEIDSSPECIALISTE & NAGELSTYLISTE

Mijn naam is Danjel Holterman, 21 jaar oud en woonachtig in Raalte. Ik kom het team van Perron 84 versterken als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Mijn motto luidt:”schoonheid zit van binnen, maar mag ook gezien worden” In ieder mens schuilen er mooie kwaliteiten en eigenschappen, die niet aan de buitenkant zichtbaar zijn. dit is de reden waarom ik mensen wil helpen om de schoonheid, die wel zichtbaar kan zijn, nog meer te laten zien.

"Schoonheid zit van binnen, maar mag ook gezien worden!"

Ik word gelukkig van klanten die met een grotere glimlach naar buiten gaan dan waar ze mee binnen kwamen! Bij elke behandeling werk ik met een intakeformulier, vanuit hier krijg je altijd vrijblijvend advies mee.
Ik hoop je snel te verwelkomen bij Perron 84!

Liefs Beauty by Danjel

 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht via onze contactpagina of stuur een bericht via WhatsApp. Ik hoop je snel te verwelkomen bij Perron 84!

 

Steekwoorden

schoonheidsspecialiste - spraytan - gezichtsbehandeling - nagelstyliste - lash volume lift - waxen - harsen - hennabrow - wenkbrauwen - wimpers .

 

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER DANJEL

 • "Super blij met haar goede service, professionele aanpak maar vooral kwaliteit !! Ik heb echt een zeer nagel onvriendelijke baan. En hoe Danjel ze dan weer zo mooi gevormd krijgt. Toppie. Blij mee met haar kennis maar vooral haar inzet!! Leuke moderne ideeën en durf te vragen. Ze stuurt je een handige reminder voor je volgende afspraak. Voor mij super handig. Kortom, Beauty by Danjel is zeker een aanrader!"

  Jenny

 • "Een tijdje geleden ben ik bij Danjel geweest voor de Lash Volume Lifting behandeling. Ze werkt professioneel en ik ben erg tevreden met het resultaat. Mijn wimpers staan normaal recht vooruit en d.m.v. deze behandeling kan ik weken genieten van mooie gekrulde wimpers. Ik raad het iedereen aan"

  Groetjes Talitha

 • "Danjel werkt heel nauwkeurig en precies. Fijn is dat ze tussentijds vraagt of je tevreden bent met wat ze doet en of het naar wens is. Ik ben blij met mijn nagels en raad het zeker aan!. Danjel weet veel van het vak en de producten af en heeft een hart voor haar beroep. Ik ben meerdere keren bij haar geweest om mijn wenkbrouwen te laten verven en epileren en ook om mijn nagels te laten doen. Ik ben erg tevreden en zou haar zeker aanbevelen!"

  Lisan

 • "Voor diverse behandelingen bij Danjel geweest. Van gezichtsbehandeling tot Lash Volume Lifting tot acrylnagels met gellak etc. Tijdens de behandelingen krijg ik altijd een duidelijke uitleg over welke stappen ze neemt. De producten die ze gebruikt en verkoopt werken goed. Altijd erg tevreden over het resultaat, er heerst een fijne sfeer waar je je direct thuis voelt en blijft terugkomen."

  Noëlle

 • "Danjel is een superaardige vakvrouw. Ze neemt uitgebreid de tijd voor elke klant en geeft persoonlijk en eerlijk advies. Ze zorgt dat je met een heel tevreden gevoel naar huis gaat! Ze gaat heel zorgvuldig en netjes te werk, met een verbluffend eindresultaat. Een echte aanrader!"

 • "Danjel is een super getalenteerde schoonheidsspecialiste. Ik kom nu al een aantal maanden bij haar om mijn wenkbrauwen te harsen en te verven. Ze luistert goed naar je wensen en geeft je tips over hoe je je huid het beste kan verzorgen. Elke keer loop ik weer zeer tevreden de deur uit."

DIT IS WAAROM U KIEST VOOR Perron84

Bij de tijd

Voor een optimale verzorging is kennis van de nieuwste technieken een must. Bij Perron 84 worden alle specialisten regelmatig bijgeschoold.

Professionele kwaliteit

Om u de beste resultaten te kunnen bieden werken we bij Perron 84 uitsluitend met de allernieuwste hulpmiddelen van professionele kwaliteit.

Huiselijke sfeer

Een bezoek aan onze salon is een beleving. Niet alleen laten we u er op uw best uit zien. We willen ook dat u geniet terwijl we dit voor u doen. De koffie staat altijd klaar!